طرز تهیه

طرز تهیه پنکیک مغزدار با کرم شکلات نوتلا

کرم شکلات نوتلا

در این محتوا قصد داریم شما را با طرز تهیه پنکیک مغزدار با کرم شکلات نوتلا آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

پنکیک مغزدار با کرم شکلات نوتلا

در میان انواع مختلف شیرینی ها و کیک ها، پنکیک مغزدار یکی از محبوب ترین شیرینی هایی بوده که مصرف آن در وعده صبحانه، متداول تر است. این شیرینی بین المللی، به خصوص در میان کودکان طرفداران زیادی داشته و در طعم های مختلفی تهیه می شود. پنکیک های مغزداری که با کرم شکلات نوتلا آماده ی سرو می شوند، بیشتر مورد استقبال قرار می گیرند.

البته بسیاری از افراد، علاوه بر پر کردن لایه میانی با شکلات نوتلا، روی کیک را هم با این شکلات خوشمزه تزیین می کنند. بدون تردید، کرم شکلات روی کیک، افراد را به خوردن این شیرینی های خوشمزه وسوسه می کند. بافت نرم و عالی پنکیک مغزدار و همچنین، کوتاه بودن زمان آماده سازی آن، این نوع شیرینی را به یک صبحانه ی محشر برای تمامی سنین تبدیل کرده است. اگر شما هم دوست دارید طعم بی نظیر این شیرینی خوشمزه را با کرم شکلات نوتلا بچشید، با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این صبحانه ی پرطرفدار آشنا کنیم.

پنکیک با کرم نوتلا

تهیه پنکیک با کرم شکلات نوتلا

مواد لازم برای تهیه پنکیک مغزدار

برای تهیه پنکیک مغزدار با کرم شکلات نوتلا باید مقدار مواد لازم را متناسب با تعداد افرادی که قرار است شیرینی برای آنها آماده شود، تعیین نمود. به طور متوسط، برای 4 نفر، به 5/1 لیوان آرد سفید، 2 قاشق غذاخوری شکر، 1 عدد تخم مرغ، 3 قاشق غذاخوری روغن مایع، 1 لیوان شیر، 5/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر و 5 گرم وانیل شکری نیاز خواهیم داشت. البته برخی افراد به جای افزودن روغن مایع به ترکیب اصلی، مقداری روغن را در تابه می ریزند تا پنکیک ها به خوبی سرخ شوند.

علاوه بر این مواد اولیه، کرم شکلات نوتلا نیز، باید به مقدار دلخواه تهیه شود. پیشنهاد ما برای پخت این پنکیک مغزدار، تهیه شکلات صبحانه نوتلا 350 گرمی فندقی از یک فروشگاه مطمئن که اصل بودن کالای مد نظر شما را تضمین کند، نظیر فروشگاه اینترنتی مواد غذایی خارجی باز است. همچنین، بسیاری از افراد برای تزیین پنکیک از خامه های فرم گرفته یا میوه هایی مانند موز و توت فرنگی اسلایس شده نیز استفاده می کنند. انتخاب مواد لازم برای تزیین به عهده خود شماست.

شکلات صبحانه نوتلا 350 گرمی فندقی nutella

240,000 تومان
  • کرم شکلات صبحانه فندقی
  • مناسب هدیه دادن
  • وزن: 350 گرم
  • ساخت ترکیه

طرز تهیه پنکیک مغزدار با کرم شکلات نوتلا

برای تهیه این نوع پنکیک لذیذ با کرم شکلات نوتلا، ابتدا باید تخم مرغ و شکر را با یکدیگر ترکیب کرده و با همزن برقی یا دستی خوب هم بزنیم. هم زدن را تا جایی ادامه می دهیم که مخلوطِ به دست آمده کمرنگ و حجیم شود. سپس، شیر و روغن مایع را به مخلوط افزوده و هم می زنیم. در مرحله بعد باید وانیل و بکینگ پودر را به مخلوط افزوده و ترکیب کنیم. پس از آن، نوبت افزودن آرد است. اگر آرد را قبل از اضافه کردن به مخلوط، الک کنیم، ترکیب بهتری به دست خواهد آمد و پنکیک ها پف می کنند. در این مرحله، آرد را کم کم به مخلوط اضافه کرده و با لیسک به خوبی هم می زنیم. پس از هم زدن، باید ترکیب یکنواختی به دست آید که قوام آن مانند قوام کیک است.
زمانی که مایه پنکیک به دست آمد، باید تابه ای را روی حرارت گذاشته و مقدار کمی روغن را در تابه بریزید. مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که تنها کف تابه را چرب کند. البته می توان از ریختن روغن در تابه نیز صرفنظر کرد؛ زیرا در مایه پنکیک از روغن استفاده شده است. سپس، با قاشق کمی از مایه را درون تابه ریخته و روی آن کمی شکلات نوتلا می ریزیم. در ادامه، باید یک قاشق دیگر از مایه را روی شکلات ریخته و به آن اجازه دهیم تا خودش را بگیرد. وقتی حباب هایی را روی سطح پنکیک مشاهده کردید، زمان آن است که پنکیک را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز پخته شود. برای زیباتر شدن شکل پنکیک ها بهتر است از تابه های یک نفره استفاده کنید تا مایه پنکیک زیاد پخش نشود.

در اینصورت شما یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین اقلام صبحانه را میل خواهید کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *